Un deputat vrea să desfiinţeze radarele formate din echipaje de poliţie. El îi acuză pe politişti că stau ascunşi şi că iau mită de la şoferii prinşi că au depăşit viteza legală.

Cătălin Rădulescu susţine că după sărbători va depune un proiect legislativ care să prevadă doar existenţa radarelor fixe.

Potrivit Poliţiei însă, deputatul are aproape patruzeci de sancţiuni dintre care 15 pentru viteză, trei sancţiuni pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, care s-au soldat cu suspendarea permisului şi trei infracţiuni pentru conducere cu permis necorespunzător.

O replică pentru deputat vine de la cel mai cunoscut poliţist. Marian Godină îl avertizează pe Cătălin Rădulescu că riscă o nouă sancţiune: pentru încălcarea gravă a regulilor de gramatică, după ce a făcut mai multe greşeli în postările sale de pe o reţea de socializare. Agentul spune că e ruşinos că persoane care nu ştiu să scrie corect pot iniţia legi.

“Domnule deputat, sunt convins că o asemenea postare vă va aduce mulţi susţinători.

Dar ce aţi spune dacă aţi iniţia o lege care să facă imposibilă ocuparea unei funcţii de deputat de către o persoană care scrie "paşte" cu "p" mic, "noştrii" cu doi "i" şi "nici-un" cu cratimă? Nu de alta, dar mie, miliţian pândar, care îmi iau salariul degeaba şi nu am "nici-un" rol, mi se pare ruşinos ca, în România, persoane care nu ştiu să scrie corect să poată iniţia legi.

E "decât" o sugestie”, a scris Godină pe facebook.