Un argentinian a parcurs 100 de kilometri înainte să îşi dea seama că şi-a uitat soţia în benzinărie. Bărbatul a spus că a simţit că a uitat ceva, dar nu şi-a dat seama ce anume. Mai mult, nici băiatul cuplului nu a observat absenţa mamei, relatează Agerpres.

După o vacanţă în Brazilia, cuplul se întorcea acasă. Totul a fost bine până la oprirea la o benzinărie pentru alimentare şi un drum la toaletă. Conducătorul auto, Samuel, a făcut plinul şi şi-a reluat drumul, dar cu un pasager în minus. Nu şi-a dat seama că soţia lui, Claudia, rămăsese la benzinărie, decât după ce parcursese 100 de kilometri.

În apărarea bărbatului se poate spune că soţia dormise în prima parte a călătoriei pe bancheta din spate şi s-a trezit când Samuel făcea plinul. Femeia coborât să îşi ia un pachet de biscuiţi fără să îl anunţe.

Cei doi nu erau însă singuri în maşină, ci şi cu fiul lor de 14 ani, aflat pe scaunul din dreapta şoferului, care era prea ocupat cu smartphone-ul ca să observe că mama lui rămăsese la benzinărie.

Claudia a încercat să îşi sune soţul la telefon, dar semnalul era slab, aşa că a apelat la salariaţii din zona autostrăzii, care au anunţat poliţia. Aceştia au găzduit-o în birourile lor, în aşteptarea soţului „uituc".

Deşi spune că simţea că a uitat ceva, Samuel şi-a dat seama doar după 100 de kilometri că acel „ceva" era soţia lui. După câteva ore a revenit la benzinăria unde îşi alimentase maşina şi a găsit-o pe Claudia extrem de furioasă, povestesc poliţiştii.

„Când s-a întors în cele din urmă, după mai mult de două ore, ea a început să dea cu piciorul în maşină. Era foarte supărată. Nu înţelegea cum de i-a trebuit atât de mult timp până să observe lipsa ei. Nu se poate spune că a fost violentă cu el, dar era neagră de supărare", spune agentul din Passo Fundo.

Nu este prima dată când un soţ îşi uită nevasta în benzinărie. Acum doi ani, un german a greşit şi mai grav, uitându-şi tânără soţie tot într-o benzinărie, în timpul călătoriei de nuntă în Franţa. A constatat abia după 200 de kilometri că îi lipsea jumătatea şi s-a întors după ea. Şi în acel caz femeia dormise pe bancheta din spate.