Tragedia din clubul Colectiv din Capitală a făcut o nouă victimă, astfel că numărul morţilor a ajuns la 32. Marţi dimineaţă, o tânără de 27 de ani a încetat din viaţă.

Fata era internată la Spitalul Pantelimon din Bucureşti. Ea avea arsuri pe 50% din suprafaţa corpului. Tânăra avea arsuri grave la nivelul căilor aeriene.

Vă reamintim că un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, în jurul orei 23, în clubul Colectiv din Capitală. Bilanţul provizoriu este unul terifiant: 32 persoane decedate şi alte 146 au suferit arsuri grave. Răniţii au fost transportaţi la mai multe spitale din Capitală. Zeci de ambulanţe şi echipaje SMURD şi toate autospecialele ISU Bucureşti-Ilfov au acordat ajutor la faţa locului.

Incendiul ar fi izbucnit de la materialele pirotehnice pregătite pentru show. Flăcările de la artificii au cuprins un stâlp din club şi s-au extins cu repeziciune de la buretele care antifona încăperea, din cauza spaţiului mic şi a materialelor din jurul scenei. Tavanul s-ar fi prăbuşit peste tinerii aflaţi în club.