Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat în data de 16 septembrie un număr de 172 de tranzacţii cu o valoare cuprinsă între 274 şi 274,99 lei fiecare şi ar putea fi printre cei 100 de câştigători ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se oferă premii în valoare totală de 1 milion de lei.

Pentru a-şi revendica premiile, bonurile fiscale câştigătoare trebuie depuse în original, în următoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate şi o cerere scrisă. Valoarea totală a premiilor de 1 milion de lei se va împărţi în mod egal între cel mult 100 de câştigători care solicită şi îndeplinesc condiţiile Loteriei bonurilor fiscale.

La extragerea de duminică, 18 octombrie, au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 – 30 septembrie 2015, pentru cumpărăturile plătite cu cardul, bonuri de masă sau numerar. După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora depăşeşte 100, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea a maximum 100 de câştigători.