Primarul suspendat al Capitalei Sorin Oprescu a fost transportat la spital, luni seară, din Arestul Poliţiei Capitalei, după ce a acuzat "o stare de slăbiciune", iar după ce o scurtă evaluare medicală a fost readus în arest, au declarat pentru Mediafax surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, Sorin Oprescu, care suferă de diabet, a acuzat "o stare de slăbiciune", iar la recomandarea medicilor din arest a fost dus la spital.

Primarul suspendat al Capitalei ar fi fost transportat la spital cu maşina unităţii de detenţie, iar după o scurtă evaluare medicală a fost readus în Arestul Poliţiei Capitalei.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că Sorin Oprescu a fost dus la Spitalul "Sfântul Ioan" pentru că acuza dureri în piept, suspecându-se un infarct.  El a fost suspus unor investigaţii medicale, eliminându-se suspiciunea, apoi a fost readus în arestul Capitalei, au mai spus sursele citate.

Alexandru Chiciu, avocatul lui Sorin Oprescu, declara, întrebat despre problemele de sănătate ale primarului suspendat, că acestuia i s-a făcut rău la Tribunalul Bucureşti, în noaptea arestării sale, având  probleme de sănătate care sunt deja de notorietate, însă apărarea nu doreşte să invoce problemele medicale, aceasta fiind "dorinţa lui Sorin Oprescu".