Circulaţia pe autostrada A2 este blocată la kilometrul 123, după ce un camion care transporta cereale a rupt glisierele de protecţie şi s-a răsturnat, traficul spre Constanţa fiind deviat pe DN3A, între Drajna şi Feteşti, iar pe sensul spre Bucureşti şoferii putând merge doar pe banda de urgenţă.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, autotrenul, care circula pe Autostrada Soarelui, dinspre Constanţa spre Bucureşti, la kilometrul 123 a rupt glisierele de protecţie de pe mijlocul drumului şi s-a răsturnat pe sensul opus.

Circulaţia a fost oprită pe sensul spre Constanţa, fiind deviată de pe autostrada A2 pe DN3A, între Drajna şi Feteşti.

În zona accidentului s-au format coloane de maşini şi se circulă îngreunat spre Bucureşti, pe banda de urgenţă, deoarece pe drum sunt împrăştiate cereale din camionul răsturnat.

Şoferii care încheie coloanele de maşini trebuie să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să oprească din timp.

De asemenea, şoferii care se îndreaptă spre Bucureşti sunt sfătuiţi să meargă şi ei pe ruta DN3A, întrucât se estimează că circulaţia pe autostrada Soarelui, în zona accidentului, va fi blocată mai mult timp, pentru degajarea drumului.

Mediafax