UPDATE:

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, pentru AGERPRES, că pompierii intervin cu şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi cu autospeciala de grupă operativă în cazul unui incendiu care a cuprins două autocisterne parcate pe Strada Târgoviştei din Ploieşti.

Conform sursei citate, cisternele sunt încărcate cu câte trei tone de produse petroliere, însă nu există riscul producerii unei explozii.

Incendiul a fost localizat şi se lucrează la lichidarea lui, reprezentanta ISU precizând că deocamdată nu se cunoaşte cauza producerii acestuia, urmând a fi stabilită după efectuarea cercetărilor la faţa locului.

Autorităţile au securizat zona, luând măsuri pentru protecţia personalului şi a populaţiei din zonă, care însă nu a fost evacuată.

Până la acest moment, nu au fost înregistrate victime, a precizat Raluca Vasiloae.

În urmă cu câteva minute, o cisternă a explodat în zona de vest a Ploieştiului, anunţă observatorulph.ro. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a specificat că explozia nu a provocat victime, mai susţine surca citată. Cisterna ar fi fost plină cu smoală.