Mai multe percheziţii au loc, marţi dimineaţă, la autobaza din Titan a Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), precum şi la locuinţele unor angajaţi ai regiei suspectaţi că au furat cantităţi însemnate de motorină, printre persoanele vizate fiind şi doi directori ai instituţiei.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, aproximativ 70 de poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, pun în aplicare 18 mandate de percheziţie domiciliară în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Ialomiţa şi pun în executare 24 mandate de aducere într-un dosar privind comiterea infracţiunilor de delapidare, complicitate la delapidare şi furt.

Conform sursei citate, persoanele suspectate în acest caz sunt angajaţi ai unei autobaze din Bucureşti, care ar fi sustras cantităţi însemnate de motorină, pe care ulterior o comercializau sau o foloseau în scop propriu.

În urma percheziţiilor, suspecţii vor fi duşi la audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti.

Surse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că percheziţiile au loc la autobaza din Titan a Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), fiind vizaţi mai mulţi angajaţi ai regiei suspectaţi de furturi de motorină. Între persoanele vizate se numără şi directorul autobazei Titan a RATB şi directorul de exploatare tehnică.