Patru persoane au fost găsite moarte de poliţiştii bulgari în urma intemperiilor care au afectat ţara vecină, scrie site-ul Novinite.com. Trei dince acestea erau date dispărute anterior.

Cadavrele unui bărbat în vârstă de 80 de ani din Pernik (vest) şi fiului său, în vârstă de 40 de ani, au fost găsite în apropierea satului Dojdeviţa (vest), potrivit cotidianului Sega. Cei doi bărbaţi au fost daţi dispăruţi pe 8 martie şi erau căutaţi.
Cadavrele celor doi bărbaţi, care călătoreau de la Pernik la Dojdeviţa cu trenul, au fost găsite pe drumul de la gară către un sat vecin, Gramage. Potrivit primelor elemente ale anchetei, poliţia nu a găsit urme de violenţă asupra lor, indicând frigul drept principală cauză a morţii.
Cadavrul unei femei, în vârstă de 76 de ani, care a fost dată dispărută pe 12 martie, a fost găsit în apropiere de satul Piperkov Ciflik (vest). Nici în acest caz nu au fost găsite urme de violenţă asupra corpului.

De asemenea, corpul unui bărbat, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit lângă satul Bezvodno din regiunea Kărdjali, potrivit postului naţional de radio. Bărbatul ar fi căzut în zăpadă în timp ce se deplasa între două localităţi. Satul a fost izolat timp de patru zile, în urma unei alunecări de teren care a blocat singurul drum de acces.