Procurorii DNA au contestat, vineri, decizia Judecătoriei Medgidia care admisese eliberarea condiţionată a lui Gigi Becali, contestaţia urmând să fie soluţionată de Tribunalul Constanţa, la un termen care va fi stabilit la începutul săptămânii viitoare

Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, a declarat că procurorii au contestat la Judecătoria Medgidia decizia privind punerea în libertate a omului de afaceri, urmând ca această contestaţie să fie soluţionată de instanţa superioară, respectiv Tribunalul Constanţa.

Termenul pentru judecarea contestaţiei urmează să fie stabilit la începutul săptămânii viitoare.

Magistraţii Judecătoriei Medgidia au admis, vineri, cererea lui Gigi Becali de eliberare condiţionată din Penitenciarul Poarta Albă, unde execută trei ani şi şase luni de închisoare în dosarul "Valiza", sentinţa nefiind însă definitivă.

Gigi Becali va rămâne în închisoarea de la Poarta Albă, unde ispăşeşte pedeapsa în regim deschis, până la soluţionarea contestaţiei şi rămânerea definitivă a hotărârii instanţei.

Avocatul lui Gigi Becali a cerut, vineri, instanţei, să admită cererea de eliberare condiţionată a finanţatorului FC Steaua, întrucât a fost recompensat în penitenciar, a muncit şi a scris două cărţi, în timp ce procurorul a susţinut că perioada executată de Becali nu a dus la îndreptarea acestuia.

Gigi Becali s-a prezentat în faţa instanţei Judecătoriei Medgidia care a luat în discuţie cererea de eliberare condiţionată, după ce a executat aproximativ doi ani din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare primită în dosarele în care a fost judecat. S