Un caporal, angajat al unei unităţi militare din Capitală, a fost arestat de magistraţii Tribunalului Ilfov, fiind acuzat că a participat la o crimă împreună cu un alt bărbat, informează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orelor 18.00, într-o comună din judeţul Ilfov.

Conform anchetatorilor, caporalul Albert Ionescu se afla la volanul maşinii sale, alături de un prieten al său, Alexandru Ionuţ Stoica. La un moment dat, cei doi au intrat în conflict cu un căruţaş, au coborât din autoturism şi s-au luat la bătaie cu acesta.

"Inculpatul Stoica Alexandru Ionuţ a aplicat victimei A.F. mai multe lovituri cu un cuţit, în urma cărora aceasta a decedat. La agresiune a participat şi inculpatul Ionescu Albert Ionuţ prin faptul că a lovit şi imobilizat victima, diminuându-i capacitatea de a se apăra de loviturile de cuţit aplicate de către celălalt inculpat", se arată într-un comunicat emis de Parchetul de pe lângă instanţa supremă.

Mediafax