Tragedie la New York, unde doi poliţişti aflaţi în misiune au fost împuşcaţi mortal de un bărbat de culoare. Atacatorul a venit la New York dintr-un alt oraş, aflat la 300 de kilometri depărtare, după ce şi-a împuşcat iubita. Bărbatul s-ar fi lăudat şi pe reţelele de socializare că urmează că omoare poliţişti.

Atacul a avut loc în cartierul newyorkez Brooklyn. Cei doi poliţişti erau în misiune şi se aflau într-o maşină marcată cu însemnele poliţiei. Atacatorul i-a luat prin surprindere pe cei doi oameni ai legii şi i-a împuşcat în cap.

Atacatorul s-a ascuns într-o staţie de metrou din apropiere, unde s-a sinucis. La faţa locului a fost găsită şi arma crimei. Medicii i-au transportat pe cei trei la spital, dar nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.

Ucigaşul a fost identificat. Numele lui este Ismaaiyl Brinsley, un bărbat de culoare, în vârstă de 28 de ani, membru al unei bande numită Familia Gherilei Negre. Această grupare infracţională a amenintat că va ucide poliţişti din New York, ca răzbunare pentru decesele lui Eric Garner şi Michael Brown, doi bărbaţi de culoare care au murit în urma unor altercaţii cu forţele de ordine.

Autorităţile cercetează acum conturile de pe reţelele de socializare ale bărbatului care a comis asasinatul. Acesta s-ar fi lăudat cu câteva ore înainte că urmează să împuşte oameni ai legii.