Cinci muncitori care lucrau în schimbul trei la fabrica de piese auto Autoliv Braşov au fost transportaţi la spital, marţi, în jurul orei 21.00, după ce au acuzat stări de ameţeală şi greaţă, iar alţi 140 de angajaţi au fost evacuaţi de pompieri, un incident similar petrecându-se în 26 septembrie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, lt. Ciprian Sfreja, cinci persoane - trei bărbaţi şi două femei - care lucrau într-o hală a fabricii Autoliv au fost preluaţi de trei echipaje SMURD şi două ambulanţe, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii, toţi cinci fiind conştienţi, scrie MEDIAFAX.

"Una dintre femei a acuzat stare de ameţeală şi vărsături, iar restul erau mai mult panicaţi. Toţi erau conştienţi şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii. Deocamdată, nu se ştie care a fost cauza, dacă a fost vorba despre o intoxicaţie cu o substanţă sau li s-a făcut rău după ce au luat cina“, a spus Sfreja.

De asemenea, toţi muncitorii care se aflau în hală, respectiv 140 de persoane, au fost evacuaţi de pompieri şi aerisită încăperea, însă nu s-au descoperit nereguli.