Tatăl lui Mihai Neşu a decedat duminică seară. Conform unor informaţii apărute în presa din Trasilvania, acesta s-ar fi sinucis, înghiţind o supradoză de medicamente. La scurt timp însă, prietenul lui Mihai Neşu, George Ogăraru, a infirmat zvonurile: “Era de o săptămână la terapie intensivă. A cedat aseară, din păcate, nu a putut fi salvat. Ăsta este încă un necaz pe capul lui Mihai", a spus Ogăraru la sport.ro.

Mihai Neşu a decis să se mute definitiv în România tocmai pentru a fi alături de tatăl său, Mircea Neşu, afectat puternic de depresie. Soţia sa şi mama lui Mihai fusese diagnosticată cu cancer în urmă cu mai mulţi ani, iar boala a revenit pe fond de stres. „Tata e într-o mare depresie, ce să-ţi spun... Ieri a fost ziua lui. După ce a murit mama i-a fost şi mai greu, tot mai greu. Dar îl ajut, îl fac eu să treacă peste asta...”, a spus Mihai Neşu în urmă cu două săptămâni într-un interviu pentru lpf.ro.

Mircea Neşu s-a născut în 1940, în localitatea Cacica (Suceava). A jucat fotbal ca mijlocaş, bifînd 145 de meciuri şi 4 goluri în prima ligă. Medic de profesie după încheierea carierei de jucător, a rămas şi în fotbal, ca arbitru şi observator de arbitri.

Foto: gsp.ro