Creatoarea de modă Irina Schrotter s-a prezentat joi la sediul DIICOT, pentru a fi audiată într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul se ridică la peste un milion de euro, relatează Agerpres.

"Ceea ce mă deranjează pe mine este faptul că există oameni care fac reclamaţii. Din câte am înţeles de la jurnaliştii din Iaşi, persoana care a făcut reclamaţie împotriva noastră nici măcar nu recunoaşte că ne-a reclamat. Noi suntem purtaţi pe drumuri, iar ulterior nu vom avea împotriva cui să facem plângere, denunţ calomnios, pentru că ea nu recunoaşte că a făcut reclamaţia. Ceva nu este în ordine", a spus Irina Schrotter la intrarea în sediul DIICOT.

Creatoarea de modă a precizat că a fost administrator la mai multe companii deţinute împreună cu soţul său, însă acum este administrator doar la o firmă de imobiliare.

Pe 24 septembrie, Zaharia Schrotter a fost audiat timp de mai multe ore de către procurori.

Potrivit unor surse judiciare, Irina Schrotter şi Zaharia Schrotter sunt implicaţi, alături de oameni de afaceri din Iaşi, într-un dosar de evaziune fiscală, spălare de bani şi constituire a unui grup infracţional organizat.