Poliţiştii sunt în alertă după un atac sângeros din satul de vacanţă, de la Mamaia. Un turist a fost la un pas de moarte după ce a fost înjunghiat cu un cuţit, iar alţi doi bărbaţi au ajuns la spital cu tăieturi pe tot corpul. Totul a pornit de la o ceartă pentru o fată. Cel care a lovit cu cuţitul a fugit şi este căutat şi acum de poliţişti, potrivit  România Tv. 

Scandalul ar fi pornit de la prietena bărbatului înjunghiat. Cei doi stăteau la o masă, când un alt client al restaurantului a început să se uite insistent la tânără. Iubitul ei a ripostat, discuţia a degenerat, iar celălalt bărbat a scos cuţitul. Mai mulţi clienţi au sărit în apărarea tânărului. Acesta a fost însă înjunghiat în abdomen. El a ajuns direct pe masa de operaţii şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Ulterior, a fost transferat la Secţia de Terapie Intensivă.
În încăierare, alţi doi bărbaţi au fost răniţi şi au ajuns la spital, însă nu au rămas internaţi.

În urma scandalului, restaurantul a fost devastat. Poliţiştii au ajuns la faţa locului, după ce unul dintre turişti a sunat la 112. Agresorul a reuşit să fugă însă, iar anchetatorii sunt acum în căutarea lui. Cei implicaţi în scandal nu se cunoşteau şi nu făceau parte din lumea interlopă.