A scăpat ca prin minune după ce s-a răsturnat cu maşina.  Asta i s-a întâmplat unui bărbat de 82 ani care conducea grăbit, astăzi, pe DN 1. Aflat la volanul unei Dacii 1.300, bărbatul nu a ţinut cont de carosabilul umed şi într-o curbă periculoasă a pierdut controlul asupra volanului,  răsturnându-se  cu maşina mai bine de zece metri într-o râpă aflată pe marginea drumului. Bărbatul este din Oneşti şi se ducea să viziteze o nepoată care locuieşte în Sinaia. Aflat pe serpentinele de la Azuga, şoferul  nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului şi a ajuns în râpă, cu roţile-n sus. Sosite la faţa locului, echipajele de la descarcerare şi ambulanţă au constatat că bătrânul era în afara oricărui pericol. Ba mai mult, acesta a reuşit să iasă singur din vehiculul răsturnat şi a refuzat să fie transportat la spital.

“Am fost solicitaţi la o maşină răsturnată, am găsit o victimă în vârstă care nu prezintă leziuni, doar câteva escoriaţii şi nu necesită îngrijiri medicale. De altfel şi victima refuză transportul la spital. A avut mare noroc, maşina este răsturnată aproximativ zece metri de la şosea şi la un examen  primar, bărbatul nu prezintă nicio leziune care să-i fi pus viaţa în pericol.”, ne-a declarat Horaţiu Mândăianu – medic ambulanţă Sinaia

Zona cu serpentine de la ieşire din Predeal spre Azuga,  este una deosebit de periculoasă, aici  petrecându-se mai multe accidente rutiere grave. Bătrânul se poate numi norocos pentru că a reuşit să scape cu viaţă dintr-un accident ce i-a făcut pe martori să creadă că nu mai are nicio şansă de supravieţuire.