Cercetările poliţiştilor au arătat că în cursul nopţii, la ora 3:30, în timp ce se afla la domiciliul său din oraşul Tălmaciu, judeţul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forţa de către patru persoane de sex masculin, mascate, şi ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcţie necunoscută. Minora se numeşte Carolea Luminiţa şi are 14 ani. Poliţia Română anunţă că dispariţia fetei a fost semnalată noaptea trecută, la ora 03:55.

 

Astfel, poliţia a declanşat mecanismul “Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză. Au fost declanşate ample căutări, mai multe echipaje din judeţ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei.

 

Semnalmente: înălţime 162 cm, 65 kg, ochi albaştri, păr şaten, fir drept, lung, ten deschis. La momentul dispariţiei, minora purta o bluză de culoare vişiniu cu paiete aurii, pantaloni de culoare vişiniu.

 

Persoanele ce pot furniza informaţii care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

 

 

 

Sursa: www.biziday.ro