Florin Cîţu, premierul demis al României şi preşedintele oficial al PNL, a pierdut legătura cu realitatea. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cîţu se laudă cu faptul că România ...a depăşit PIB-ul Ungariei, acesta "un nou semnal că măsurile luate au fost cele potrivite, chiar şi în perioadă de criză sanitară".

Criticile la născocirile premierului demis nu au încetat să apară, 95% dintre comentariile lăsate la postarea lui Cîţu fiind mesaje extrem de dure care îl acuză pe liderul PNL că a distrus România.

Printre cei care au atacat anunţul lui Florin Cîţu este şi medicul Amin Zahra, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unul dintre cei aflaţi în prima linie în lupta contra COVID-19. 

 "Eu cred că tu, Florin Cîţu, trăieşti intr-o Lume Paralelă !! Despre ce economie vorbeşti tu când ai sute de decese pe zi ? Iar fii sigur că cifra reală este una mult mai mare, oare te-ai gândit câţi copii au rămas orfani ? Fiecare deces înseamnă o familie întreagă distrusă, poate pentru tine nu contează asta, dar pentru alţii înseamnă totul !! Ai sacrificat mii de vieţi pentru un joc mizerabil !! Te invit la spital şi să vezi realitatea, să vezi oamenii cum stau pe jos aşteptând un loc sau o mască de oxigen şi toate astea pentru că eşti un incompetent care habar nu are pe ce lume trăieşte", a scris Amin Zahra, pe pagina de Facebook oficială a premierului Cîţu.

Medicul Amin Zahra este unul dintre cei mai vizibil doctori de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Medicul israelian s-a mutat de la Timişoara la Ploieşti în urmă cu aproximativ un an, atunci când Spitalul Judeţean se confrunta cu o criză acută de medici în lupta cu COVID-19. A rămas la Ploieşti şi postează permanent pe pagina sa de Facebook informaţii cutremurătoare legate de ravagiile pe care virusul ucigaş în face printre bolnavii prahoveni.