Un bărbat din judeţul Constanţa a anunţat Poliţia că soţia sa a murit în timp ce dormea, dar anchetatorii au găsit pe trupul femeii multiple urme de violenţă. Bărbatul se află în custodia Poliţiei, fiind audiat.

 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Rurală Medgidia au fost sesizaţi, luni, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că soţia sa ar fi decedat în timp ce dormea, în locuinţa comună din comuna Tortoman.

 

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 61 de ani, iar în locuinţă a fost identificată femeia, de 57 de ani, decedată. Pe trupul neînsufleţit au fost constatate urme vizibile de violenţă pe cap, trunchi şi membre. Menţionăm faptul că bărbatul se află în custodia Poliţiei”, a transmis IPJ Constanţa, conform news.ro.

 

Sursa citată menţionează că la locul faptei s-au deplasat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, precum şi criminalişti, pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar în urma necropsiei se va stabili cauza decesului.

 

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, rănile de pe corpul femeii ar fi fost cauzate cu o coadă de mătură.

 

 

 

 

 

Sursa: www.stirileprotv.ro