George Mihăiţă a fost implicat miercuri seara într-un accident pe bulevardul Basarabia. În urma controlului făcut de poliţiştii ajunşi la faţa locului, s-a stabilit că actorul de 72 de ani avea alcoolemie 1,05mg/l.

 

Mihăiţă a intrat într-o maşină oprită şi în refugiul STB. El a fost condus de poliţişti la INML, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

„În jurul orei 21:20, conducătorul auto în vârstă de 72 de ani care se deplasa pe Bd. Basarabia, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 86 a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat in coliziune cu un autovehicul staţionat, lovind totodată şi refugiul STB. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, transmite Brigada Rutieră.

 

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, în acest context fiind condus la INML, pentru recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, mai precizează sursa citată.

 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit Poliţiei.

 

 

 

Sursa: www.digi24.ro