De ce nu susţine Tudor Chirilă protestele: Sunt extrem de frustrat de preşedintele Iohannis şi premierul Cîţu, dar nu aş ieşi să contest masca sau măsurile

 

Tudor Chirilă a vorbit pe Facebookul său despre protestele din aceste zile împotriva măsurilor luate de autorităţi pentru stoparea pandemiei susţinând că ar ieşi în stradă ca artist pentru a fi compensat pentru faptul că i s-a interzis să muncească, dar nu pentru a provoca anarhie şi a contesta masca şi măsurile antiCovid luate de autorităţi.

 

”Sunt extrem de frustrat că preşedintele Iohannis şi premierul Cîţu se uită fără niciun fel de empatie ca şi când sectorul cultural nu există, dar nu m-aş duce niciodată în stradă ca să strig jos masca sau măsurile”, spune artistul.

 

Chirilă spune că sectorul cultural va ajunge să protesteze în stradă, dar cu distanţare.

 

”Voi ieşi în stradă ca să cer compensare pentru lunile în care statul nu m-a lăsat să muncesc. Nu sunt mulţumit de modul în care pandemia e gestionată de către autorităţi. Nu este vorba că iau COVID, dacă mă duc la protest, ci că dau COVID, despre asta e vorba. Nu înţeleg ce a rezolvat violenţa din Piaţa Unirii. Virusul nu pleacă dacă spargem vitrine sau stăm în stradă!”, spune Chirilă.

 

Acesta a mai atacat şi faptul că Bisericile au rămas deschise în toată această perioadă spunând că politicienilor le e frică de biserică şi de asta tac.

 

 

 

 

Sursa: www.hotnews.ro