Scandal încă de la primele ore ale dimineţii  la o primărie din judeţul Neamţ! Vorbim despre un conflict izbucnit între viceprimarul Alin Creţu (Pro România) şi primarul Ana Buştihan (PNL). După scandal, ambii au solicitat ambulanţa.

” Solicitarea a fost făcută pentru doamna priman. Echipajul nostru de la Ceahlău s-a deplasat la faţa locului. Într-adevar doamna primar avea un puseu hipertensiv. A fost preluată după ce i-a fost administrat tratament şi dusă la CPU Târgu Neamţ. Pentru domnul viceprimar s-a făcut ulterior solicitarea, la faţa locului se afla şi un echipaj de poliţie. Vom trimite o a doua ambulanţă sau va reveni echipajul după ce va fi dusă doamna primar pentru că nu au putut fi transportaţi împreună”, a declarat dr. Dorice Albu, Ambulanţa Neamţ.

Se pare că altercaţia a avut loc în această dimineaţă, în clădirea primăriei, totul pornind de la o solicitare făcută de viceprimar. Ana Buştihan susţine că nu l-a lovit pe viceprimar.

Ana Buştihan:  Eu nu l-am lovit pe domnul viceprimar. Eu sunt de 30 de ani in localitatea asta si nu am avut nicio altercatie cu nimeni niciodata. Viceprimarul mi-a cerut socoteala la mine in birou. Apoi a iesit pe hol si a zis ca i-am dat un pumn sii-am rupt mandibular. Domnul viceprimar si-a inceput activitatea de trei luni. (…) Eu am plecat in teren, unde ne-am intalnit cu domnul vice care verifica si dumnealui. (…) I-am explicat domnului viceprimar ca legea nu perite ca intr-o comuna sa fie doi primari. (…) Eu sunt de la PNL, iar domnul viceprimar de la Pro-România.

”La data de 3 februarie a.c., ora 09.35, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către un bărbat de 37 de ani, din Grinţieş, cu privire la faptul că a fost agresat de o femeie de 52 de ani, în timp ce se afla în interiorul unei instituţii publice.

Totodată, la ora 09.47, prin apel 112, femeia de 52 de ani, a sesizat faptul că a fost agresată de bărbatul de 37 de ani.

În urma celor sesizate, ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, informează IPJ Neamţ.


SURSA: Realitateadeneamt.net