O elevă de clasa a IV-a a ajuns ţinta unei psihopate, care este convinsă că minora ar avea o relaţie cu soţul ei. Suspectă este o femeie în vârstă de 50 de ani, soţia unui afacerist care locuieşte pe bd. Decebal din Capitală, scrie Spy News. Părinţii fetei sunt disperaţi şi au făcut plângere penală la Poliţie. Calvarul lor a început cu câteva luni în urmă, când fetiţa în vârstă de zece ani a început să primească apeluri cu număr necunoscut. În ciuda faptului că au tot încercat să restricţioneze apelurile de la număr necunoscut, femeia a găsit soluţii pentru a o teroriza pe micuţă.

 

„Am blocat apelurile de intrare cu număr necunoscut, ca să nu mai sune, iar din acel moment a început nebunia. A început să transmită tot felul de mesaje porcoase pe WhatsApp, de pe diferite numere de telefon. În momentul în care sunam la numerele respective, intra mesageria, deci este clar că acelea erau nişte cartele pre-pay, folosite doar pentru aşa ceva.

 

Părinţii fetei au aflat al cui este numărul care a iniţiat cel puţin unul dintre apeluri! Detalii despre principala suspectă

«Eşti o curvă, mi-ai furat bărbatul!», «Ştiu că acum este la tine şi v-o trageţi!», «Nenorocito, lasă-l să vină acasă!», «Ştiu că se culcă cu tine!», «Panaramă, o să am grijă de tine!» sunt doar câteva dintre mesajele primite de fetiţă”, au povestit părinţii pentru sursa citată.

 

Disperaţi, părinţii au încercat să afle cine este persoana care le-a provocat acest adevărat coşmar. Iar căutările lor au dat roade, după o imprudenţă a celei care i-a terorizat. Astfel au aflat cine este suspecta şi sunt convinşi că se va face dreptate.

 

„Noi am verificat zecile de numere, prin diferite aplicaţii şi pe Google, în încercarea de a descoperi cine este persoana care trimite mesajele. Aşa am aflat că unul dintre numere este al unei anume Mariana Chiriţă, soţia patronului unui salon de înfrumuseţare care a funcţionat pe bd. Decebal din Capitală. Am discutat cu nişte foşti angajaţi de acolo şi am aflat că respectiva Mariana Chiriţă terorizează zeci de femei, foste cliente ale coaforului, pe care le suspectează că ar fi toate amantele soţului ei.

 

Foştii angajaţi susţin că e nebună de legat, nu ştim cum e posibil ca asemenea personaje să fie lăsate în libertate. Dacă o va omorî pe una dintre fostele cliente, crezând, în nebunia ei, că respectiva e amanta soţului? Să ne amintim de cazul Magdalenei Şerban, care, într-un moment de rătăcire, a omorât o fată nevinovată, împingând-o în faţa metroului. Locul unor asemenea oameni nu este în societate!”, au mai spus părinţii fetiţei.

 

 

 

 

Sursa: playtech.ro