Fiul unei victime de la Spitalul Groazei din Piatra Neamţ a declarat pentru Gândul.ro că incendiul de la ATI a fost atât de puternic încât victimele au fost pur şi simplu carbonizate. Constantin Teslaru spune că autorităţile îl plimbă acum pe drumuri, din cauza birocraţiei!

„Până acum nu mi s-a spus nimic concret, ce s-a întâmplat, de ce a murit mama mea şi acei oameni de acolo, care au pierit în chinuri groaznice.

Dar vreau să spun că mă poartă pe drumuri, de la procuratură la poliţie, de la starea civilă la procuratură, pentru o simplă ştampilă, pentru că a fost moarte violentă. La procuratură mi se cere buletinul mamei, dar eu nu am cum să-l dau, pentru că este la criminalistică, nu am cum să intru în posesia lui”, a declarat pentru Gândul.ro Constantin Teslaru, fiul unei femei de 70 de ani care a pierit în groaznicul incendiu de sâmbătă seară de la Piatra Neamţ.

Bărbatul spune că a înţeles de la poliţie că mama lui este carbonizată… Culmea este că acesta a trebuit să plătească 150 de lei pentru îmbălsămarea mamei lui!

„Mâine ar trebui să o scot pe mama, deşi mi s-a transmis de ieri ca să o iau luni. Mi s-a spus de la spital că nu au unde să o depoziteze. La recunoaştere nu m-au chemat pentru că nu mai am ce să recunosc, este carbonizată. Este un dezastru acolo, nu lasă pe nimeni să intre…

Cam toată lumea care a fost acolo este carbonizată, în afară de două persoane care au fost scoase, dar şi alea au murit la UPU”, mai spune fiul victimei de la ATI.

Constantin mai spune că îşi aştepta mama acasă…

„Mama mea era înspre vindecare. Aşteptam să vină acasă, avea 70 de ani.

Deocamdată nu mă gândesc la nimic, să dau pe cineva în judecată, decât să-mi văd mama îngropată şi să fac cele de trebuinţă. Sigur nu putem ţine coşciugul deschis la înmormântare…”, ne-a mai spus Constantin.