Un bărbat din Vaslui a fost condamnat la 6 ani de închisoare după ce a violat, bătut, tâlhărit şi aruncat în pădure într-un sac o prostituată. Şi fiica acestuia a primit 2 ani de închisoare, pentru că l-a ajutat să scape de prostituată.

 

Individul în vârstă de 41 de ani a fost condamnat în primă instanţă la 6 ani de închisoare pentru viol, tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal şi violenţă în familie, în timp fiica lui, în vârstă de 20 de ani, a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la tâlhărie şi la lipsire de libertate în mod illegal, scrie Vremea Nouă.

 

Episodul petrecut pe 11 noiembrie 2019 este incredibil. Bărbatul este cunoscut în satul său, Perieni, ca fiind extrem de violent, toate partidele sale de sex terminându-se cu victime.

 

În acea zi, individul a plecat să caute o prostituată, pe care a găsit-o la ieşirea din Bârlad.

 

I-a propus femeii în vârstă de 27 de ani să-l însoţească acasă, aceasta a acceptat, dar odată ajunşi la domiciliul lui bărbatul a început să o bată pe prostituată, i-a cerut să întreţină relaţii de tip sado-maso şi s-o lovească cu biciul.

 

A dus-o cu căruţa şi a aruncat-o în pădure

 

Speriată, femeia a refuzat, moment în care bărbatul a violat-o cu brutalitate.

 

Apoi, şi-a chemat în ajutor fiica şi, împreună, au deposedat-o pe prostituată de telefon, bijuterii şi o sumă de bani, au legat-o pe prostituată de mâini şi de picioare, au băgat-o într-un sac şi au dus-o într-o căruţă până într-o pădure, unde au aruncat-o.

 

Femeia a reuşit să iasă din sac şi a mers prin pădure până a ieşit la drum, unde a întâlnit o altă femeie, căruia i-a cerut ajutorul.

 

 

 

 

Sursa: www.stirileprotv.ro