Surse judiciare susţin că milionarul Mihai Tufan a atacat o femeie cu un cuţit, iar apoi s-a tăiat singur pentru a încerca să le spună poliţiştilor că a fost vorba de un atac. Poliţiştii l-au reţinut pe omul de afaceri şi a fost dus la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

 

”În seara de 9 aprilie a.c., prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană, aflată într-un autoturism, oprit pe DN1, pare a fi bolnavă sau rănită.

 

La faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Secţiei 2, dar şi ai Brigăzii Rutiere.

 

În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat şi femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor.

 

Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul şi femeia au avut un conflict, care a degenerat.

 

La faţa locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept.

 

Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

 

În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuţit, după care s-a autoagresat.

 

Bărbatul a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativa la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.”, informează Poliţia Capitalei.