Clubul ACS Steagu Roşu Braşov a anunţat că a trimis o adresă către Spitalul de Boli Infecţioase în care se precizează: „Prin prezenta, Gherghe Eduard reprezentant legal al A.C.S. Steagul Roşu Braşov, vă comunic următoarele:

 

Luând act de evoluţia situaţiei epidemiologice pe teritoriul României şi de evaluarea riscului de sănătate publică pentru perioada imediat următoare, ce indică o creştere masivă a îmbolnăvirilor şi a persoanelor infestate cu coronavirusul SARS-CoV-2, dorim să ne alăturăm eforturilor şi muncii dumneavoastră cu risc foarte ridicat în această perioadă şi începând cu luna aprilie, pentru 60 de zile (cu posibilitatea de prelungire), noi cei care facem parte din Consiliul Director al clubului, sportivi, membri asociaţi, membri cotizanţi şi nu în ultimul rând părinţi, dorim să ne aducem aportul, la situaţia grea şi neprevăzută datorată apariţiei virusului.

 

Din aceste considerente, vă rugăm să ne trimiteţi un număr de cont în care putem vira sumele pe care le vom strânge de la persoanele implicate din cadrul clubului nostru.

 

Pe aceasta cale, clubul Steagul Roşu Braşov mulţumeşte tuturor cadrelor medicale, medici şi asistenţi, infirmieri, pentru munca titanică pe care o depuneţi, eforturilor supraomeneşti şi riscului la care sunteţi expuşi”.

 

„Am luat decizia ca, începând cu luna aprilie, cotizaţiile membrilor, donaţiile şi încasările, să nu mai reprezinte un aport la bugetul clubului şi să reprezinte ajutor către Spitalul de Boli Infecţioase din oraşul nostru.

 

Trăim în acest oraş, ne desfăşuram activitatea în acest oraş şi cu siguranţă că ajutorul nostru este nesemnificativ la ceea ce reprezintă nevoile unui spital în astfel de momente, dar dorim să ne aducem aportul, cât putem, la ceea ce reprezintă urgenţele de zi cu zi, în astfel de momente.

 

Sportivii echipei de seniori, membrii asociaţi şi cotizanţi ai clubului, părinţi şi tot cei care sunt aproape de acest club, vom ajuta aşa cum poate fiecare”.

 

 

 

Sursa: www.mytex.ro