Gigi Becali a făcut o donaţie considerabilă Institutului Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş, în plină pandemie de coronavirus, după ce conducerea unităţii medicale i-a solicitat ajutorul săptămâna trecută.

 

Patronul FCSB a cumpărat un camion (la propriu) de produse şi le-a donat la ”Matei Balş”, după ce scrisoarea de acolo l-a emoţionat până la lacrimi, potrivit cancan.ro.

 

”Cei de la Matei Balş mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curăţenie, mopuri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieţii şi au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază.

 

Iar astăzi (luni - n.r.) am primit o altă listă de la ei, iar băieţii au plecat deja să achiziţioneze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne fereşte!”, a spus Gigi Becali.

 

Săptămâna trecută, un medic care lucrează la Institutul Matei Balş din Capitală dezvăluia, sub protecţia anonimatului, că în unitatea spitalicească nu mai există nici măşti şi nici halate de unică folosiţă.

 

În plus, a subliniat acesta, personalul medical nu are cum să-i ajute pe cei depistaţi pozitiv cu coronavirus.

 

 

 

 

Sursa: www.antena3.ro