O femeie şi-a pierdut viaţa şi trei persoane au fost rănite, între care doi copii de 3 şi 6 ani, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de o casă. Şoferul, cu alcoolemie de 0,84 miligrame alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a carosabilului umed, în condiţii de ploaie, conform Mediafax.

 

Poliţiştii din Arad au anunţat, duminică dimineaţă, că un bărbat de 44 de ani din Arad a provocat un accident rutier pe DN 7, pe raza localităţii Odvoş.

 

”Într-o curbă periculoasă la stânga, din cauza consumului de alcool (0,84 mg./l. alcool pur în aerul exiprat) şi a vitezei excesive şi neadaptate condiţiilor de drum(carosabil umed şi ploaie), a pierdut controlul asupra autoturismului şi a ieşit de pe partea carosabilă, oprindu-se într-un imobil de pe marginea drumului”, au transmis poliţiştii.

 

La rândul lor, reprezentanţii ISU Arad au precizat că, în momentul sosirii echipajelor de intervenţie, au găsit patru victime, doi adulţi încarceraţi şi doi minori, scoşi din maşină de localnici.

 

Bărbatul şi copiii au ajuns la spital. Femeia decedată avea 36 de ani.

 

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.