Un primar din judeţul Botoşani a ajuns în comă la spital după ce cazanul de ţuică i-a explodat în faţă. A suferit arsuri de gradul 3 şi 4 pe jumătate din suprafaţa corpului. Medicii încearcă să îl transfere pe edil la un spital pentru arşi.

Dorel Dorneanu, primarul comunei Corni, a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost victima unui accident cumplit în propria gospodărie. Totul s-a întâmplat vineri seara, când bărbatul, în vârstă de 65 de ani, se afla în curtea propriei case, din comuna Corni. Potrivit vecinilor, acesta se afla lângă un cazan pentru prepararea ţuicii, însă la un moment dat, conţinutul care rezulta din cazanul de mari dimensiuni s-a autoaprins, iar în momentul în care flacăra a ajuns la cazan, acesta a explodat cu o flacără puternică, potrivit monitorulbt.ro.

Bărbatul a suferit arsuri pe toracele, abdomenul, mâinile, picioarele şi chiar tălpile, din fericire, căile aeriene nefiind afectate. Familia primarului a sunat imediat la 112, pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. Bărbatul a fost imediat transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani.

Din cauza arsurilor severe suferite de acesta, cadrele medicale au încercat imediat să obţină transferul într-un spital cu secţie destinată marilor arşi, însă pe parcursul nopţii nu s-a reuşit transferul primarului în nicio unitate specializată, Bucureşti, Iaşi, Timişoara şi Braşov fiind ocupate.