O postare devenită virală pe reţeaua de socializare Facebook arată lipsa de umanitate a unor personaje care se consideră mici dumnezei....Întâmplarea s-a petrecut în parcarea unui magazin Lidl din Bucureşti şi este revolătoare.

Aşteptăm punctul de vedere al Lidl România cu privire la acest incident, pe adresa de email a redacţiei: [email protected]

"Bravo Lidl România, sunteţi tari, astăzi la magazinul Lidl Apusului aţi blocat roata unui bătrân de peste 80 de ani cu handicap locomotor pe motiv că nu a respectat regulamentul intern Lidl cu privire la parcarea autoturismelor. Bătrânul a parcat lângă spaţiul special amenajat pentru persoane cu handicap fără a bloca accesul in magazin sau a circulaţiei, a parcat in acel loc pentru că că spaţiile pentru persoane cu handicap aveau accesul blocat cu lanţuri şi piloni de plastic.

Reprezentaţii firmei de pază SGG l-au văzut când a parcat, l-au lăsat sa între in magazin după care i-au blocat roata stânga faţă. La ieşire i-au solicitat sa plătească 100 RON taxa de deblocare. Pentru ca bătrânul nu a avut suficienţi bani cei de la SGG au plecat deşi bătrânul le-a explicat cu lacrimi in ochi ca nu are bani suficienţi la el şi că are programare la o clinică de cardiologie in Ghencea. Au venit doua echipaje de poliţie care au aşteptat aproape o oră pe cei de la SGG care au declarat ulterior foarte relaxaţi că este parcarea privată a Lidl şi că bătrânul a parcat într-un loc interzis, că nu e problema lor că spaţiile pentru persoane cu handicap sunt blocate cu lanţ şi că bătrânul trebuie sa plătească.

Trei poliţişti s-au umilit timp de aproape încă o ora in faţa unui paznic de la SGG rugându-l sa deblocheze roata bătrânului. Într-un final pentru ca Poliţia Română nu avea jurisdicţie pe proprietatea Lidl şi pentru că bătrânul se simţea rău am strâns noi cei revoltaţi 100 de lei pentru a debloca maşina omului. In tot acest timp şeful de magazin şi încă o persoană din conducerea Lidl aflată in inspecţie s-au hilizit in vitrina magazinului.

Încă odată bravo Lidl şi îţi doresc să faci tot atât profit câte cumpărături o sa mai fac eu de la voi.
#Lidl #SGG #jeguri_umane

LE: Am uitat să spun că bătrânul nu mai avea bani de amendă pentru că făcuse deja cumpărături, ironia sorţii, tot la Lidl. Tot ironia sorţii este că in loc de flexuri in ofertă era doar tzatziki, măsline şi Mythos."