Poliţiştii din Capitală au destructurat o reţea de proxenetism care îşi desfăşura activitatea în Sectorul 4, fiind făcute percheziţii şi duse la audieri 34 de persoane, din care cinci au fost reţinute. Este vorba despre două saloane de masaj erotic cu circuit închis, unde angajatele întreţineau raporturi sexuale cu clienţii, pentru sume cuprinse între 300 şi 500 de lei. Aici, clienţii, care erau străini, erau aduşi de taximetrişti, contra unor comisioane.

Conform unui comunicat al Poliţiei Române, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au destructurat o grupare specializată în săvârşirea infracţiunii de proxenetism, care acţiona în Sectorul 4.


Potrivit Poliţiei, cei în cauză operau două saloane de masaj erotic cu circuit închis, unde, sub pretextul prestării de masaj erotic, angajatele întreţineau raporturi sexuale cu clienţii, pentru sume de bani cuprinse între 300 şi 500 de lei. La aceste saloane ajungeau clienţi străini, aduşi de taximetrişti, contra unor comisioane.

Poliţiştii au ridicat documente contabile ale firmei, obiecte, un autoturism de teren în valoare de aproximativ 20.000 de euro, asupra căruia a fost instituit sechestrul asigurător, iar cinci persoane au fost reţinute.

Cercetările sunt coordonate de Parchetul Judecătoriei Sectorului 4, iar persoanele reţinute vor fi duse la judecătorie cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Conform unor surse judiciare, este vorba despre saloanele Alteza şi Mademoiselle Erotic, iar clienţii unui hotel care doreau astfel de servicii erau puşi în legătură cu taximetrişti care îi transportau la saloane. Serviciile se regăseau într- un meniu, plecau de la 300 de lei şi puteau ajunge şi până la 10.000 de lei, iar plata se făcea doar cu cardul. Erau acceptaţi doar clienţi străini sau cunoscuţi, au precizat aceleaşi surse.