Un incendiu puternic s-a produs, sâmbătă dimineaţă, la Clubul Bamboo din Capitală, 12 persoane fiind transportate la spital. În urma incendiului clubul s-a prăbuşit.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru News.ro că 12 persoane au fost duse la spital, cu intoxicaţie cu fum şi cu hipotermie. Zece dintre ele au fost transportate la Spitalul Floreasca, iar două la Spitalul Pantelimon.

Conform sursei citate, în urma incendiului clubul s-a părbuşit în totalitate.

La momentul la care au ajuns pompierii, toate persoanele din club fuseseră evacuate, a mai spus Daniel Vasile.

În acest moment, la faţa locului sunt peste 24 de autospeciale de stingere, 27 de echipaje medicale SMURD, patru autospeciale pentru victime multiple, maşini de descarcerare şi un spital mobil.

Alimentarea cu energie electrică, oprită în zona Lacul Tei; realimentarea, estimată în jurul orei 7:30

Alimentarea cu energie electrică în zona Lacul Tei-Colentina, din sectorul 2 al Capitalei, a fost oprită sâmbătă dimineaţa, în urma incendiului de la Clubul Bamboo, realimentarea fiind estimată în jurul orei 7:30.

Potrivit reprezentanţilor companiei E-Distribuţie Muntenia, sunt afectaţi, printre alţii, consumatorii din zonele Şoseaua Colentina, Str Doamna Ghica, Strada Teofil, Str Bujorul Alb, Str Comarnic, Str Gheorghe Ţiţeica, Str Grigore Moisil, Strada Plumbuita şi străzile adiacente etc.

Clubul Bamboo din Capitală a ars în totalitate, iar clădirea este prăbuşită în cea mai mare proporţie, a anunţat, sâmbătă dimineaţă, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Pompierii au activat Planul Roşu de intervenţie.