Pe Autostrada Soarelui au avut loc, sâmbătă dimineaţă, patru accidente în care au fost implicate 12 maşini, fără a rezulta victime, traficul fiind îngreunat pe sensul de mers spre Constanţa.

La kilometrul 94 al Autostrăzii Soarelui, a avut loc, sâmbătă, o tamponare în care au fost implicate patru maşini, anunţă Infotrafic. De asemenea, la kilometrul 95 s-a produs o altă tamponare, cu trei autovehicule implicate. Şi la kilometrul 206 s-a petrecut o tamponare, între două autoturisme. Pe segmentul ocolitor al municipiului Constanţa, la kilometrul 18+600 de metri a avut loc, de asemenea un accident în care au fost implicate trei autovehicule. Niciuna dintre tamponări nu s-a soldat cu victime.

Cauza probabilă a acestor accidente a fost nepăstrarea unei distanţe de siguranţă în mers, potrivit poliţiştilor.

La această oră se circulă îngreunat, deşi autovehiculele implicate în aceste evenimete rutiere au fost scoase pe banda de urgenţă.

Poliţia Rutieră îi sfătuieşte pe şoferii care încheie coloanele formate să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.

Pentru că spre Constanţa se circulă având lumina soarelui în faţă, trebuie mărită distanţa în mers, mai recomandă Poliţia.