Solistul Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ, este singurul supravieţuitor din trupă după incendiul din 30 octombrie din clubul Colectiv, însă viaţa lui va fi complet modificată chiar dacă a avut norocul să scape din infern.

''Şansele ca el să mai arate exact ca înainte sunt foarte mici. E foarte greu de crezut. Aceste operaţii se vor face în decursul anilor. Se vor termina de abia peste 4-5 ani. Pe lângă faptul că sunt proceduri scumpe, de sute de mii de euro, pacientul trebuie să aibă un psihic de fier pentru a nu se cufunda în depresie'', a declarat o sursă medicală pentru cancan.ro.

Andrei Găluţ este internat în Olanda, unde îşi tratează arsurile suferite pe mare parte din corp, cele mai grave, de gradul trei şi patru, fiind la nivelul feţei. În prezent, medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire. Până acum, Găluţ a suferit câteva operaţii de reconstrucţie a feţei, notează sursa.

În incendiul de la Colectiv, Andrei Găluţ şi-a pierdut colegii de trupă, iubita, câţiva colegi de muncă de la Oracle, dar şi prieteni fotografi sau alţi apropiaţi.