Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale anunţă că sunt posibile întârzieri sau chiar întreruperi în procesul de emitere a rovinietelor, miercuri, începând cu ora 09.00, din cauza unor lucrări la sistemul informatic.

Potrivit unui anunţ al CNADNR, miercuri, începând cu ora 09.00, pentru un interval de cel mult 30 de minute, este posibil ca emiterea rovinietelor să fie îngreunată sau întreruptă din cauza unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic. De asemenea, în acest interval pot fi probleme cu achitarea taxei la podurile peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă.

”Achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Feteşti- Cernavodă, în data de 21.10.2015, se poate realiza până cel târziu ora 24.00 a zilei următoare. Pentru ziua de 21.10.2015, utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care folosesc infrastructura rutieră pentru care se aplică tariful de utilizare pot achita rovinieta până cel târziu la ora 24.00 a zilei de 21.10.2015”, precizează Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.