Încă o crimă înfiorătoare a zguduit recent America, iar asta cu atât mai mult cu cât criminalul, fiul celebrului actor Cameron Ely, din filmul Tarzan, şi-a omorât mama, după care a încercat să dea vina pe tatăl lui! Deznodământul a fost unul dramatic…

Fiul lui Ron Ely, Cameron şi-a înjunghiat mortal mama, pe Valerie Ely (62), după care a sunat la 911 şi a încercat să dea vina pe tatăl lui, conform probei audio ce a fost dată recent publicităţii. Marţi, la biroul de Poliţie din Santa Barbara, s-a primit un telefon, în urma căruia un bărbat anunţa că tatăl lui a încercat să-şi atace soţia. În momentul în care operatorul a sunat înapoi, a răspuns un bărbat care vorbea neinteligibil, cu răsuflarea tăiată şi părând să plângă.

Fiul criminal, omorât de poliţie

După ce s-au deplasat la adresă, poliţiştii au relatat că au vorbit cu un domn în vârstă – ulterior fiind identificat ca Ron Ely (81) – care a confirmat că suspectul era fiul lor şi că nimeni nu se afla în casă la momentul respectiv! Actorul, a cărui condiţie medicală îl împiedică să se exprime clar, le-a spus poliţiştilor că probabil fiul său a fugit cu maşina, dar nu a fost în stare să le spună cu care dintre ele…

După ce au scotocit proprietatea şi împrejurimile, poliţiştii l-au găsit pe Cameron (30), fiul celor doi. Acesta i-a ameninţat pe oamenii legii, ceea ce i-a făcut pe aceştia să folosească armele din dotare, rănindu-l mortal.

În afara lui Cameron, Ron şi Valerie, care s-au căsătorit în 1984, mai au două fete, Kirsten şi Kaitland, în vârstă de 32 de ani, extrem de ataşate de părinţii lor. Deocamdată, nimeni din familie nu a făcut niciun comentariu.