Flori Alexandra Cuţitaru, în vârstă de 14 ani, s-a calificat în semifinalele show-ului „Vocea Spaniei Junior“ şi este unul dintre concurenţii favoriţi la câştigarea marelui premiu. Starul latino David Bisbal a fost de-a dreptul cucerit de copila din România, iar ceilalţi membri ai echipei nu au nicio îndoială că tânăra va deveni un nume important în industrie.

Flori Alexandra Cuţitaru, care de cinci ani este stabilită împreună cu familia în oraşul spaniol Almonte, a impresionat juriul şi publicul show-ului „La Voz Kids/Vocea Spaniei Junior“ şi este cu un pas mai aproape de marea finală, potrivit site-ului romaniaexpress.com. Membrii juriului au fost entuziasmaţi de evoluţia româncuţei, care a interpretat piesa „Stone Cold“, din repertoriul cântereţei americane Demi Lovato.

„Eşti o minune!“, a declarat David Bisbal, un superstar al muzicii spaniole şi invitat special al show-ului. „Spectaculos!“, a exclamat Melendi, un alt membru al juriului, în timp ce Vanesa Martín cu greu şi-a putut stăpâni bucuria şi emoţia, fiind la un pas de a-şi arunca pantofii pe scenă. Antrenoarele Rosana şi Rosario au exclamat la unison: „Ce minunăţie!“ Antonio Orozco, mentorul tinerei, precum şi Pablo López, consilierul lui Orozco, au declarat că nu au niciun dubiu că Flori Alexandra Cuţitaru va fi un star în lumea muzicii.

Românca, originară din comuna Bistreţ (judeţul Dolj), a mărturisit că „Vocea Spaniei Junior“ i-a schimbat viaţa: „Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge până aici, iar acest lucru este cu adevărat incredibil. Trebuie să dau tot ce-i mai bun din mine şi să mă concentrez la maximum.“ Încă de la „audiţiile pe nevăzute“, cântăreţul Antonio Orozco a delarat despre Flori că e posibil ca ea să fie cea mai bună voce care s-a auzit vreodată la „Vocea Spaniei Junior“.

„E foarte important ca ea să înţeleagă că încă mai are multe de învăţat. Atitudinea şi încrederea în sine însuşi o poate face şi mai bună. Flori când se concentrează asupra a ceea ce trebuie să facă, o face de o sută de ori mai bine“, a spus Orozco. Tânăra româncă este deja creditată cu şanse reale pentru câştigarea acestui concurs: pe pagina oficială de Facebook a competiţiei, majoritatea celor care au comentat o văd pe Flori drept potenţială câştigătoare a acestei ediţii.