Săptămâna mare este un bun prilej să fim aproape de semenii noştri, mai puţin favorizaţi de soartă. AFI Ploieşti demonstrează că este un bun partener al comunităţii ploieştene şi a iniţiat mai multe acţiuni menite să aducă un zâmbet persoanelor defavorizate.

Totul a început cu lansarea campaniei „Tu pui suflet, noi punem masa”, prin care AFI Ploieşti a strâns, timp de o săptămână, gândurile bune transmise de ploieşteni persoanelor aflate în Centrul Social de Urgenţă pentru Persoanele fără Adăpost din municipiu. Peste 100 de mesaje au fost scrise pe un panou amplasat în centrul comercial, dar şi pe pagina de Facebook a mall-ului. Şi pentru că toate acestea să ajungă la destinatari, reprezentanţii AFI Ploieşti au mers la Centrul de Urgenţă însoţiţi de Familia AFI Ploieşti pentru a duce panoul cu gânduri frumoase, dar şi pachete cu bunătăţi de Paşte pregătite de CORA şi multe alte daruri.

70 de persoane s-au bucurat de surpriza pregătită de AFI Ploieşti şi de Cora. Astfel, campania "Tu pui suflet, noi punem masa" a oferit mall-ului AFI Ploieşti prilejul de a-şi uni forţele cu clienţii săi pentru a aduce un zâmbet pe chipurile celor mai puţin norocoşi.


Felicitări AFI Ploieşti şi CORA şi suntem convinşi că vor urma şi alte gesturi la fel de frumoase!