Fostul jurnalist Andrei Gheorghe a decedat luni, fiind găsit de îngrijitorul vilei sale, căzut în baie. Conform primelor informaţii, Gheorghe a suferit un stop cardio respirator.

Emoţionant este testamentul său moral, dacă putem spune aşa, postat, în septembrie 2017, pe contul său de Facebook:

"Sint obosit. Am fost "generaţia de sacrificiu" si am crezut ca după un drum lung si greu o sa ajungem intr'o poiana cu soare si flori. Dar nu a fost aşa. Drumul nu ducea nicăieri si intr'o zi sătui de foame si mizerie ne'am revoltat, ne'am ucis conducătorii si am crezut ca după un alt drum lung si greu o sa ajungem la malul unei ape dulci.

Apa însă e salcie, terenul mlăştinos si cei mai nevolnici şi netrebnici dintre noi se răsfaţă in caleşti scumpe, copiii lor ni se urca in cap şi dansează ţonţoroiul iar părinţii noştri mor încet de piocianic. Frăţii fug scirbiti si'si caută fericirea in alte zări.

Speranta a leşinat bătută de jandarmi, Infinitul lucrează la un mall iar eu imi număr firfireii şi ma gândesc daca'mi ajung de o funie mai sănătoasă. In fata nu văd nimic decit bezna şi întuneric, in jurul nostru doar mizerie şi dezmăţ şi nu mai pot şi nu mai am răbdare. Am inima uscata si'n gura gust de cenuşă. Va blestem conducători ai României si'n puşcărie dacă v'as bagă pe toţi, cu nimenea nu as greşi. Va blestem cu spitalele, şcolile, şoselele, şpăgile, infumurarile şi prostia voastră agresiva. Va blestem sa muriţi stind la coada, sa trăiţi din salariu şi sa va petreceţi bătrâneţea cu o pensie obişnuita, intr'un oraş obişnuit, cu doi copii obezi şi beţi in sufragerie şi cu părinţii in întreţinere pe veci. Sint obosit şi drumul nu se mai zăreşte.",
a scris Andrei Gheorghe...

Poliţiştii din Ilfov au deschis dosar de moarte suspectă în cazul lui Andrei Gheorghe, având în vedere că jurnalistul avea 56 de ani.

Andrei Gheorghe a fost găsit mort luni seara la domiciliul său din localitatea Voluntari şi urmează ca Serviciul de medicină legală să stabilească cauza decesului.

Poliţiştii IPJ Ilfov au fost sesizaţi luni seara, prin 112, cu privire la faptul că, în localitatea Voluntari, a fost găsită o persoană decedată. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili identitatea persoanei şi cauzele producerii decesului. Acesta a fost identificat ca fiind Andrei Gheorghe.