Nicholas De Roumanie Medforth-Mills, nepotul regelui Mihai, a anunţat că s-a logodit şi urmează să se căsătorească cu Alina-Maria Binder în vara anului 2018.

Cererea în căsătorie a fost făcută în luna iulie a acestui an, în timpul unei vacanţe petrecută de cei doi în Cornwall (Marea Britanie), potrivit unui anunţ făcut de nepotul regelui Mihai pe pagina sa de Facebook.

”Alina este o persoană specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţilor noastre. Ne unesc interesele şi pasiunile comune, responsabilităţile pe care înţelegem să ni le asumăm, dar şi modul în care privim întemeierea unei familii. Suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună”, a spus el.

Nicholas De Roumanie Medforth-Mills afirmă în scrisoarea sa publică faptul că a privit mereu cu admiraţie căsnicia bunicilor săi. ”Îmi doresc să fie un drept exemplu pe care Alina şi cu mine să îl urmăm în căsnicia noastră”.

El a mai precizat că ambele familii, inclusiv bunicul său, regele Mihai, şi-au dat încuviinţarea. ”Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele lor de felicitare”.Nicholas Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia.

A primit titlul de principe la împlinirea vârstei de 20 de ani, însă printr-un document semnat la 1 august 2015 şi intrat în vigoare imediat i-au fost retrase titlul şi calificativul şi a fost exclus din linia de succesiune la tronul României.