Dj-ul Armin van Buuren revine la Cluj-Napoca în vara lui 2017 pentru a treia ediţie a festivalului Untold. Printre numele confirmate deja se mai numără Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell şi Martin Garrix, vineri urmând să fie puse în vânzare alte 10.000 de abonamente pentru Untold 2017.

"Nimeni nu se aştepta la asta, e incredibil să ai asemenea distribuţie", a scris unul dintre fani pe internet, după ce a văzut primele confirmări de la Untold 2017.

Artistul olandez în vârstă de 40 de ani revine la Untold pentru a treia oară, după ce la ediţia din 2016 a mixat pe scena festivalului timp de aproape şapte ore.

Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell şi Martin Garrix îşi ţin promisiunea făcută fanilor şi revin la Untold. Impresionaţi de atmosfera Untold, dar şi de energia fanilor festivalului, Axwell & Ingrosso şi Steve Aoki vor fi prezenţi pentru prima dată la Cluj-Napoca şi se alătură celor 5 superstaruri care au scris deja pagini numeroase în povestea Untold. Cei mai buni DJ ai lumii sunt primele 7 stele anunţate din line-up-ul Untold 2017. Iar surprizele nu se opresc aici. Alte staruri internaţionale, a genurilor live acts, tehno, drum&bass, house, vor fi prezente pe scenele festivalului, în total, aproape 200 dintre cei mai buni artişti”, arată organizatorii Untold în comunicat, după cum scrie şi news.ro.

DJ-ul numărul unu al planetei, Martin Garrix se întoarce şi el la Untold. În 2016, artistul a venit pentru prima dată în România şi a rămas impresionat de publicul şi de atmosfera festivalului. A promis la ediţia de anul trecut că va reveni şi se ţine de promisiune.