Cel mai bun festival din Europa are loc în România. Este pentru prima oară când un festival din ţara noastră câştigă distincţia European Festival Awards.

Este vorba de Untold, festivalul care a debutat în această vară, la Cluj Napoca. Untold a fost preferat unor festivaluri de renume, din ţări ca Germania, Olanda sau Belgia.

Untold a fost preferat atât de juriul format din specialişti ai industriei muzicale, dar şi de mulţi dintre cei peste 800.000 de persoane din 50 de ţări.

Aproape un sfert de milion de fani au mers vara trecută la Cluj Napoca, pentru fetivalul Untold, iar ediţia din acest an se anunţă a fi foarte aglomerată, cu peste 25.000 de abonamente vândute până acum.

Festivalul Untold anunţă astăzi cine va fi cel de-al doilea din cele cinci mari nume de pe afiş. Primul ”headliner” a fost DJ Tiesto.

În competiţia European Festival Awards, cea mai importantă a continentului şi aflată la a şaptea ediţie, au mai intrat alte două festivaluri organizate în Cluj: Electric Castle şi Jazz in the Park.