Scorpions, cea mai renumită şi consacrată trupă hard rock/heavy metal din Germania, a început în septembrie 2013 un nou turneu - "Rock'n Roll Forever", care include pe harta sa şi România, trupa urmând să ajungă la Bucureşti pe 14 decembrie pentru un concert ce va avea loc în Pavilionul Central din Romexpo.

 Biletele pentru concertul din 14 decembrie, cu preţuri cuprinse între 150 de lei şi 400 de lei, vor putea fi achiziţionate online începând de marţi, de la ora 0,00, de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, dar şi din magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, iar din 7 octombrie, tichetele vor fi disponibile în toate magazinele aflate în reţeaua biletoo, potrivit unui comunicat al Project Events.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra. Formaţia a fost înfiinţată în 1965 şi are în componenţa actuală cinci muzicieni care provin din ţări diferite. Celebră în anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You", trupa Scorpions s-a afirmat ca fiind cel mai valoros grup heavy al Germaniei.

Balada "The Wind of Change", lansată în 1990 şi considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială, fiind cel mai bine vândut single al anului 1991. Asocierea trupei The Scorpions cu prăbuşirea Zidului Berlinului a fost consacrată în 1999. Astfel, cu ocazia ceremoniilor organizate pentru a marca a 10-a aniversare a căderii Zidului, rockerii germani au interpretat piesa "The Wind of Change" acompaniaţi de o orchestră compusă din 160 de violonişti.

De-a lungul carierei sale, formaţia a vândut mai bine de 75 de milioane de albume în întreaga lume