Actriţa Sharon Stone, cunoscută mai ales în urma filmului „Basic Instinct”, s-a lăsat fotografiată în alb şi negru pentru numărul din septembrie al revistei Harper's Bazaar.

Actriţa a pozat relaxată pentru numărul din septembrie al revistei Harper's Bazaar. Imaginile alb-negru suprind dată fiind vârsta lui Sharon Stone. Singurele accesorii purtate de actriţă sunt câteva bijuterii de la Tiffany & Co. Vedeta de la Hollywood a declarat că se simte bine la această vârstă, fiind mândră de felul cu arată şi că nu va încerca să facă tot posibilul să arate ca o femeie de 20 de ani. De asemenea,, Stone a precizat, în paginile publicaţiei, că preferă injecţiile în locul operaţiilor estetice.

„La un moment dat te întrebi: «Ce este, cu adevărat, sexy?». NU e vorba doar de ridicarea sâinilor (...) E vorba de a te simţi bine şi de a te place tu însuţi”, a declarat actriţa.

Sharon Stone a pozat prima dată goală în anul 1990. Atunci, ea a apărut în paginile revistei Playboy, iar doi ani mai târziu avea să primească rolul vieţii ei, în filmul Basic Instinct.