Iniţial turneul acustic VUNK – “Înconjurul Lumii” număra 18 oraşe. Însă atunci când liderul trupei, Cornel Ilie, şi-a dat seama că a trecut aproape un an de la ultima întâlnire cu fanii trupei din Ploieşti, decizia a fost evidentă: nu aveau cum să încheie această serie de concerte fără un spectacol şi aici.

"Înconjurul lumii" este un proiect special, căci alături de membrii trupei, pe scena Filarmonicii “Paul Constantinescu” vor urca un cvartet de coarde, un trompetist, un pianist şi un percuţionist.

Ploieşti reprezintă a 19-a oprire din acest turneu, considerat de public cel mai emoţionant şi neaşteptat proiect muzical românesc din acest an. Cu această ocazie, Cornel Ilie, liderul trupei VUNK şi-a dorit să realizeze cea mai mare colecţie de visuri.

Pentru asta, ca şi în prima parte a turneului, spectatorii sunt invitaţi să scrie pe cărţile poştale primite la intrare, care este visul lor. La finalul turneului, colecţia de visuri, însoţită de poveştile din turneu ale liderului trupei, Cornel Ilie, va fi disponibilă într-un e-book ce va putea fi descărcat de pe site-ul oficial al trupei.

Concertul de la Ploieşti are lor pe 17 mai, va începe la ora 19, iar in deschidere va cânta Alexandra Uşurelu.

Biletele sunt puse în vânzare în reţeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange şi Vodafone, la terminalele Zebra Pay din întreaga ţară, dar şi online pe www.iabilet.ro.