Spectaculos si surprinzator, acestea sunt cele doua cunvinte care descuriu spectacolul pus in scena de Jennifer Lopez pe scena de la American Idol. Diva latino a impresionat audienta cu o reprezentatie de zile mari pe acordurile melodiei "Feel the Light", compozitie muzicala inclusa pe coloana sonora a animatiei "Home".

Fara urma de inodoiala, schow-ul pregatit de Jennifer Lopez a depasit toate asteptarile. Gandit pana in cele mai mici detalii, momentul le-a taiat respiratia celor prezenti in public. Imbracata intr-o rochie alba, ce a acoperit intreaga scena, J.Lo a fost regina absoluta.

Pe durata intregului moment, piesa vestimentara purta de Jennifer Lopez a atras toate privirile datorita imaginilor spectaculoase proiectate pe intreaga sa suprafata. Momentul a parut desprins dintr-o alta lume, iar aceasta reprezentatie va ramane multa vreme in amintirea fanilor vedetei.  

"Home" va avea premiera pe 27 martie 2015, iar Rihanna, Steve Martin si Jim Parson sunt celebritatile care isi imprumuta vocile pentru a da viata personajelor Gratuity 'Tip' Tucci, Captain Smek si Oh. In animatia "Home", un grup de extraterestri cauta refugiu pentru a scapa de dusmanii lor, ascunzandu-se pe Pamant.