Beyonce se află în fruntea listei Forbes a celor mai bine plătite femei din industria muzicală, după ce a obţinut venituri de 115 milioane de dolari pe parcursul anului trecut, relatează starpulse.com.

Starul pop a câştigat o mare parte de bani prin turneul său internaţional “The Mrs. Carter World Tour”, dar şi din lansarea surpriză a albumului său intitulat “Beyonce” în luna decembrie a anului trecut. De asemenea, campaniile publicitare pentru giganţii L’Oreal şi Pepsi i-au rotunjit veniturile cântăreţei.

Potrivit sursei citate, Beyonce a câştigat peste dublul anului precedent, atunci când a ocupat locul al patrulea pe lista Forbes.

Pe locul al doilea în clasamentul Forbes figurează la mare distanţă Taylor Swift, cu 64 milioane de dolari, urmată de P!nk, cu 52 milioane dolari, Rihanna, cu 48 milioane de dolari, şi Katy Perry, cu 40 milioane de dolari.

Câştigurile au fost calculate din iunie 2013 până iunie 2014 şi au examinat veniturile provenite din turnee, vânzări de albume, publicaţii, vânzări de produse, etc