Prinţesa Maria-Olympia a Greciei, în vârstă de 18 ani, al cărei bunic a fost regele Greciei până la abolirea monarhiei în 1973, îşi face treptat un nume printre figurile regale din modă, prin pictoriale în reviste, dar şi prin fotografiile pe care mama sa le publică pe Instagram.

Părinţii Mariei-Olympia sunt Prinţesa Încoronată Marie-Chantal şi Prinţul Încoronat Pavlos. Tatăl Prinţului Pavlos a fost Regele Greciei până în 1973, când monarhia a fost abolită în ţară, iar tatăl Prinţesei Marie-Chantal este miliardarul american Robert Waren Miller, cofondator al shoppingului fără taxe, scrie Daily Mail.

Olympia, în vârstă de 18 ani, a apărut în această lună în revista W, într-un pictorial cu titlul "Noi figuri regale", iar în februarie a apărut pe coperta revistei Tatler.

Născută în New York şi crescută în Londra, Olympia este cea mai mare şi singura fată dintre cei cinci copii ai cuplului regal. Tânăra studiază actorie, istoria artei, grafică şi fotografie în Londra şi locuieşte cu părinţii şi fraţii ei: Prinţul Constantine-Alexios de 15 ani, Prinţul Achileas-Andreas de 13 ani, Prinţul Odysseas-Kimon de nouă ani şi Prinţul Aristidis-Stavros de cinci ani.

Frânturi din viaţa luxoasă a prinţesei de 18 ani pot fi văzute pe contul său de Instagram şi pe cel al mamei sale. Prinţesa Marie-Chantal publică frecvent fotografii cu călătorii cu iahtul pe Mediterană, cu vacanţe de schi în Alpi şi cu plimbări cu avionul privat al lui Valentino.

Designerul italian, care a făcut rochia pe care Marie-Chantal a purtat-o în 1995 la nunta sa, este doar una dintre celebrităţile cu care familia roială s-a împrietenit, Maria-Olympia apărând în mai multe fotografii alături de actriţa Emma Watson. Într-o fotografie Olympia apare sărutându-se cu un băiat pe o stradă pavată din Roma. Într-o altă imagine tânăra şi mama sa, ambele blonde, apar purtând rochii negre din dantelă asortate.

Familia, care deţine case în Londra şi în Gloucestershire, îşi petrece verile în Insula Harbour, Bahamas şi iernile în Gstaad, Elveţia, unde Prinţul Pavlos a cerut-o pe Marie-Chantal în căsătorie în 1994.

Marie-Chantal şi cele două surori ale ei au intrat prin căsătorie în familii foarte înstărite, iar Marie s-a asociat dintotdeauna cu cei bogaţi şi celebri: înainte să intre în familia regală, fiica lui Robert Warren Miller a lucrat pentru Andy Warhol. În iunie a publicat o fotografie pe Instagram cu ea şi Warhol, însoţită de descrierea "Am găsit asta într-o cutie cu fotografii. Andy Warhol şi cu mine în 1986 #andywarhol #mariechantal".

Nunta lui Marie-Chantal cu Prinţul Pavlos a fost cea mai mare reuniune de regalităţi din Londra de la nunta Reginei Elisabeta cu Prinţul Filip în 1946. Printre cei care au participat au fost familiile regale din Marea Britanie, Spania, Suedia, Belgia, România, Iordania şi Bulgaria.

În prezent, Marie-Chantal deţine propriul brand de îmbrăcăminte, reprezentat prin buticuri şi magazine în toată lumea. Chiar dacă Grecia nu mai este oficial monragie din anii '70, Marie-Chantal şi soţul ei sunt cunoscuţi în continuare drept Înălţimile Lor Regale Prinţul Încoronat şi Prinţesa Încoronată, iar copiii lor au şi ei aceste titluri.

SURSA: Mediafax